BEVER – NAAR BUITEN IN NL

Online serie over de mooiste buitenplekken in Nederland

Over de serie

Iedereen naar buiten krijgen, dat is wat BEVER graag wil! In dit video format wil Bever laten zien dat je niet ver hoeft te reizen voor een mooie buitenervaring. Ook Nederland zit vol met toffe plekken. Voor een goede dosis buiteninspiratie kan je met deze video’s je lol op. Local hero’s vertellen wat hun buitentip is en wat deze plek voor hen betekend. Waar zien we jou dit weekend? 🌳 

 

Hanne en het Naardermeer

Je verwacht het misschien niet, maar tussen de snelwegen en het spoor in het Gooi ligt een prachtig natuurgebied dat ook nog eens super bereikbaar is. Het Naardermeer. Samen met Hanne Tersmette, boswachter van dit gebied, gingen we op vaarexcursie om jou te laten zien waarom je binnenkort naar het Naardermeer wil.

 

VERA IN DEN HAAG

Vera haalt inspiratie voor haar papieren sculpturen direct uit de Haagse architectuur. Haar buitentip is dan ook het Sweelinckplein, waar geen huis en gevel hetzelfde zijn.

 

RAFAEL IN DELFT

Bioloog en schilder Rafael houdt zijn ogen open in de stad. Wanneer hij naar zijn atelier wandelt, houdt hij altijd zijn ogen open voor bijzondere vogels in de stad. Zijn favoriete plek in Delft is de Oostpoort, waar al een paar jaar een nijlganzenpaartje woont.

Meer projecten